Strelac22.11. – 21.12.

Strelac je srdačan, otvoren, radoznao, pametan, ali i nestrpljiv i nagao. Ima visoke principe i maštu, ali i netaktične poteze kojima ponekad vređa druge.

Strelac uživa u iznenadnim putovanjima, nepredviđenim događajima i društu sakupljenim na brzinu. On veruje u spontanost, zabavu, igru i smeh. Veliki je optimista, ali mu nekad sitni detalji lako promaknu.

Osobe u ovom znaku život vode kroz zabavu i razonodu, sa što manje obaveza ako je to moguće. Uvek imaju potrebu za novim izazovima, pa tako lutaju i nikada nisu sigurni da li je ono što imaju, zaista ono što žele. Nemirnog su duha i uvek su upadljivi zbog visokog samopouzdanja.

Strelac veruje u intelektualne kvalitete i uvek se trudi da obogati svoj duh. Odlikuje ga revolt prema autoritetu i uštogljenim društvenim normama.

Strelčevi su potpuno nezlonamerni, bez trunke pakosti u sebi, ali i veoma nesvesni efekata reči koje izgovaraju, do te mere da mogu uvrediti i šokirati sagovornika. Sve loše što upute, izrečeno je naivno. Zatim, kada pokušaju da izglade situaciju, ukopavaju se još dublje i ređaju uvredu na uvredu. Ipak strelac uvek misli dobro i ima visoke životne norme. Ono što mu prođe kroz glavu ili leži na srcu, uvek bude odmah rečeno. Strelac ne ume da laže.

Kada se uhvate neke stvari, to je uvek slepa odanost, do te mere da može da se graniči sa fanatizmom. Ipak, ovaj znak se zgrožava na odgovornost uz izgovor da to nije prema njegovim idealima. Međutim, to rade kako se ne bi vezali previše na jednom mestu. Kada strelac ipak odluči da se veže za nekog partnera, pristupa tome sa odanošću kao i svemu drugom, ali pod uslovom da partner nije posesivan, ljubomoran i da igra prema pravilima koje je strelac postavio.

Život ovog znaka je prava zabava, njegova priroda je istinski vesela. Strelac stalno igra, rizikuje, ali i dobija. Uz strelca Vam ne može biti dosadno, jer se u 4 zida jednako zabavlja, kao i na bilo kom kraju sveta.

Strelac pripada Vatrenom elementu, zato je u konstantnoj potrebi da svet oboji raznim bojama, jasan u namerama, pošten i iskren do koske. Jupiter, najveća planeta Sunčevog sistema i vladar strelca, čini ovaj znak avanturistom u stalnoj potrebi za apsolutnom slobodom, novim stvarima, izazovima i zabavom.
Osobine Strelca:

Snaga

Idealista, velikodušan, odličan smisao za humor

Slabost

Nestrpljiv, obećava više nego što može da ispuni

Strelac voli

Putovanja, slobodu, prirodu

Strelac ne voli

Detalje, sputavanje, lepljive ljude

Element

Vatreni

Vladar

Jupiter

Kompatibilnost

Blizanci, Ovan

Boja

Plava

Dan

Četvrtak

Srećni brojevi

3, 7, 9, 12, 21

 


Recenzije (0)

Napišite recenziju

:
               

Tagovi: strelac, horoskop


Prijava za Newsletter

Prijavite se za newsletter i pratite omiljene teme.

Vaše ime

E-mail adresa

Hvala Vam na prijavi za Newsletter.
Već ste prijavljeni za newsletter.