MyLife je platforma stvorena s idejom da kao izvor korisnih saveta i proverenih informacija, isprati sve one kojima su zdravlje sopstvenog duha i tela primat u životu.

Svesni smo količine informacija koje nam se na svakom koraku nude, kao i ljudske potrebe i radoznalosti da pronađe odgovore na brojna pitanja. Zbog toga, odgovorno stojimo uz kvalitet i stručnost kojom se trudimo da na ista pitanja odgovorimo.

Misija MyLife tima je da obezbedi dozu znanja zbog koje nam se posetioci obraćaju. Biti prvi izbor i pouzdano mesto na koje se redovno vraćate, cilj je kojem uporno težimo. Jedini put do ostvarenja takvog cilja je pružanjem kvaliteta i sadržaja koji su stručnim mišljenjem kreirani, kao i savetovanjem na osnovu ličnog iskustva.

Trudimo se da na objektivan način pružimo savete i priče koji će pomoći da se dostigne fizičko i psihičko blagostanje pojedinca. Pregršt tema i priozvoda u našem shop-u, osmišljeni su da se svaki aspekt dobrog života obuhvati, a mir i zdrav duh usadi u svakome ko to traži.

Uz veru da se u svakome od nas nalazi sav potreban materijal za zdrav život, MyLife je tu da kao prvi kamen pokrene lavinu emocija i uspeha koje karakterišu zdrav životni stil.