Blizanci

21.05. – 20.06.

Blizanac je radoznao, nemiran, nervozan i vedar. Blizanac često može biti površan, jer nema strpljenja za detalje, ali brzo može doći do suštine.

Blizanac ima dvostruku prirodu, na jednoj strani je veoma vedar i u njegovom društvu ne može biti dosadno, sa druge strane često plače u samoći. Odlika blizanca jeste dve različite ličnosti koje se menjaju u toj meri da nekada ne možete oceniti na čemu ste sa njima.

Osobe u znaku blizanca danas mogu biti tu, a već sutra daleko. One menjaju mišljenje brzo, kao i sve drugo u životu. Uvek okruženi ljudima, ali najdublje emocije dele samo sa svojom drugom stranom ličnosti. U stanju su da odbace nešto dragoceno zbog nove avanture, iako posle žale zbog svoje odluke. Pogrešno je zadržavati blizanca na jednom mestu, jer će on veoma lako otići.

Blizanci ne funkcionišu sa staromodnim ljudima ili onima koji teško donose odluke. Oni tačno znaju gde su i šta žele, iako ih to ponekad kratko drži. Inteligencija ih stavlja daleko ispred drugih znakova zodijaka.

Da biste osvojili blizanca morate igrati njegovim tempom. Morate biti nepredvidivi, jer ove osobe žele zanimljivu i pametnu osobu pored sebe. Iako su veliki romantičari, često mogu biti nepouzdani. Stalna želja za promenom retko ih zadrži na jednom mestu. Međutim, kada nađu osobu koja im potpuno odgovara, mogu biti verni partneri.

Blizanac pripada elementu Vazduh i on je zemlji stran. Merkur je vladar ovog znaka, predstavlja komunikaciju i kretanje.

Osobine Blizanca:

SnagaNežan, radoznao, privržen, prilagodljiv
SlabostNervozan, neodlučan
Blizanci voleKratka putovanja, muziku, knjige
Blizanci ne voleSamoću, zatvorenost, rutine
ElementVazdušni
VladarMerkur
KompatibilnostStrelacVodolija
BojaSvetlo zelena, žuta
DanSreda
Srećni brojevi5, 7, 14, 23
Subscribe
Notify of
guest

Napišite Vaše mišljenje

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Polja sa * je potrebno popuniti.

0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Would love your thoughts, please comment.x