Vodolija

20.01. – 18.02.

Vodolija je borbeni buntovnik i individualista, uvek ispituje ljude, događaje i stvari. Veoma je tvrdoglava, naročito za svoje ideje. Radoznala je, voli da eksperimentiše, iako izgleda kao da je daleko, ona Vas analizira gotovo uvek.

Osobe u ovom znaku su pune iznenađenja sa nepredvidivim ponašanjem. Imaju osećaj za dobre stvari, čak i kada one na početku ne izgledaju tako. One žive u budućnosti, najčešće su neshvaćene i žive u izolaciji koju su same napravile.

Vodolijama je važna ljubav, ali ih želja za slobodom i neograničenim životom sputava da uđu u dubok ljubavni odnos.

Vodolije ne vole da im se odredi tačno vreme i mesto, obaveze i dužnosti, već da sve bude krajnje neobavezno. Ali ako nešto obeća, to će baš tako i da ispuni. One su otvorene, rećiće svoje mišljenje po svaku cenu, ali Vam neće pričati kako da živite. Njih to ne zanima. Takođe, neće Vam dozvoliti da joj nametnete svoje mišljenje.

Vodolija je romantična, na svoj specifičan način. Ona može da zaboravi nečiji rođendan i neće se raznežiti na uspomene, ali će uraditi bilo šta da Vam nađe ono do čega Vam je stalo. Jednostavno rečeno, vodolija je malo drugačija od drugih. To je usamljena duša koja luta i uvek stoji malo dalje od svih. U stalnoj je potrazi za razumevanjem.

Vodolija pripada Vazdušnom elementu, uvek će se oslanjati na um i izgovorene reči. Kada nemaju mentalnu stimulaciju, lako gube interesovanje, čak i za stvari do kojih im je u početku baš stalo. Vodolija živi punim plućima i ne želi da gubi vreme.

Uran i Saturn su vladari vodolije. Jedna planeta od njih čini naglu, plašljivu, a ponekad i agresivnu osobu, dok ih druga planeta prizemljuje i pomaže da naprave odstojanje od drugih ljudi, ponašajući se pomalo ravnodušno.

Vodolijama može biti prijatno u određenoj zajednici, ali često imaju problem da nađu mesto gde pripadaju.

Osobine Vodolije:

SnagaOriginalna, nezavisna, humana
SlabostTemperamentna, povučena, beži od emocionalnog izražavanja
Vodolija voliZabavu, intelektualne razgovore
Vodolija ne voliNe ispunjena obećanja, usamljenost, ograničenja
ElementVazdušni
VladarUran, Saturn
KompatibilnostLavStrelac
BojaSvetlo plava, srebrna
DanSubota
Srećni brojevi4, 7, 11, 22, 29
Subscribe
Notify of
guest

Napišite Vaše mišljenje

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Polja sa * je potrebno popuniti.

0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Would love your thoughts, please comment.x