Škorpija23.10. – 21.11.

Škorpija je istovremeno mirna, snažna i požrtvovana, ali i osvetoljubiva, bezobzirna i svadljiva. Priroda škorpije je puna protivrečnosti, u stalnoj je borbi strasti i osećanja. Ona je veran prijatelj.

Škorpije su tajanstvene i suzdržane, imaju više tajni nego bilo ko drugi. One ne dopuštaju nikome da prodre u njihove najveće tajne i najintimnije delove života, uspešno kriju slabe tačke. Imaju dobru intuiciju i uvek mogu da razluče šta je dobro, a šta zlo.

Škorpija veoma lako može pokazati ljubaznost, ali i bezobzirnost. Zbog svoje dinamičnosti, često je u sukobu sa samom sobom, ali i sa drugima. Jednostavno je, ili voli ili mrzi. Zato koristi svoj odbrambeni mehanizam, ali kada stekne poverenje u nekoga, ne postoji odanija i privrženija osoba od škorpije. Škorpija nikada neće izneveriti.

Osobe u ovom znaku su uvek čvrste, strpljive, uporne i istrajne u svojim ciljevima i akcijama, marljive su i ambiciozne. Uvek u tišini čekaju svoju šansu za uspeh. Efikasnije su u odbrani nego u napadu, jer duboko u njima krije se dobrota i poštovanje. Ne održavaju površne odnose, nemaju predrasude i teško sklapaju kompromise. Nekada može biti loše kada se vode idejom da se dobro mora vratiti dobrim, a loše lošim, pa zbog toga možda teško dolaze na vrh.

Škorpija pripada Vodenom elementu, pa je zato u stalnom iskušenju sa emocijama, manipulacijama i nepoverenjem. Pluton i Mars su vladari škorpije. Jedna planeta ih podstiče na transformaciju, dok druga gura škorpije napred.
Osobine Škorpije:

Snaga

Hrabra, snalažljiva, strastvena, moćna, dobar prijatelj

Slabost

Ljubomorna, manipulativna, nepoverljiva

Škorpija voli

Istinu, strast, činjenice, ispravnost

Škorpija ne voli

Neiskrenost, površnost, otkrivanje tajni

Element

Vodeni

Vladar

Pluton, Mars

Kompatibilnost

Bik, Rak

Boja

Crvena, riđa

Dan

Utorak

Srećni brojevi

8, 11, 18, 22

 


Recenzije (0)

Napišite recenziju

:
               

Tagovi: škorpija, horoskop


Prijava za Newsletter

Prijavite se za newsletter i pratite omiljene teme.

Vaše ime

E-mail adresa

Hvala Vam na prijavi za Newsletter.
Već ste prijavljeni za newsletter.