21.06. – 22.07.

Osobe u znaku raka odlikuje promena raspoloženja i emocija. Rak uvek ostaje isti bez obzira na to kroz koliko emocionalnih stanja prolazi. Njega je lako prepoznati, iznutra je mek, nežan, osetljiv i srdačan, a spolja tvrd i čvrst.

Rak je pouzdan i snalažljiv, ali često nije ni svestan svoje snage. On je uvek tu kada Vam treba, otvorenog srca, pun zaštite i pažnje. Jednostavno on brine o drugima.

Rakovi su privrženi, odani i osetljivi u ljubavi. Čuvaju emocije pažljivo i retko dozvoljavaju strasti da ih obuzme. U stalnoj su potrazi za osobom koja je nežna, iskrena i pažljiva. Ljubomoru će vešto skrivati iz maske ravnodušnosti. Ovo je romantičan tip naklonjen porodici.

Rakovi skupljaju uvrede, čuvaju ih u tajnosti, a na Vama je da otkrijete šta ste uradili. Nekada je teško prihvatiti njegov pesimizam, strahove. Lako može pasti u depresiju iz koje se teško izvlači, i nikada se ne prepušta previše kako ne bi bio povređen. Voli da se šali i smeje, tako da se ne vide strahovi koji u njemu vladaju.

Ovaj znak pripada Vodenom elementu, pa se tako vođeni emocijama i srcem ponekad ne uklapaju u svet oko sebe. Mesec, vladar raka, produbljuje unutrašnje misterije i emocije koje su van Rakove kontrole.

Osobine Raka:

SnagaMaštovit, uporan, lojalan, emocionalan, saosećajan
SlabostPesimističan, neraspoložen, nesiguran
Rak voliUmetnost, opuštanje u prirodi, pomoći voljenima
Rak ne voliStrance, previše otkrivanja ličnog života
ElementVodeni
VladarMesec
KompatibilnostJaracBik
BojaBela
DanPonedeljak, četvrtak
Srećni brojevi2, 3, 15, 20
Subscribe
Notify of
guest

Napišite Vaše mišljenje

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Polja sa * je potrebno popuniti.

0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Would love your thoughts, please comment.x