23.07. – 22.08.

Osobe u znaku lava obožavaju da se svet okreće oko njih, neretko upražnjavaju aroganciju. Istovremeno su živahni i nestašni, uživaju u pohvalama, ali kada im povredite ponos brišu Vas iz života.

Lavove je veoma lako zavoleti, oni poseduju sigurnost, neustrašivost, darežljivost bez prisustva lukavosti i loših namera. Zapravo, toliko su srdačni da lako možete zaboraviti na mane poput uobraženosti. Ili su nepažljivi i nemarni ili su uredni i pažljivi, nema sredine za njih.

Oni su velikodušni, optimistični i lako opraštaju, romantični u ljubavi, ambiciozni na poslu, verni prijatelji. Međutim, oseljiviji su nego što dozvoljavaju da se to primeti. Povučen lav ne postoji, postoji samo onaj koji u tišini čeka pravi trenutak da se popne na scenu.

Nije lako suprotstaviti se lavu koji svoju glavu uvek čvrsto drži uzdignutu, braneći dostojanstvo. Predstavlja se kao snob, ali nikada nije neiskren, dosadan. Ne gubi kontrolu, osim u ljubomori. Tu partner mora stalno da dokazuje svoju odanost kako bi lav bio miran.

Lav pripada elementu Vatra što ih čini da budu srdačni i zaljubljeni u život. Koriste svoj um, preuzimaju inicijativu i u najkomplikovanijim zadacima, smeju se i provode. Vladar lavova, Sunce, utiče na to da su oni u stalnom podizanju ega, svesni želja i sebe lako nalaze ono što im je potrebno, ponekad zanemarivajući druge u potrebi za ličnim dostignućima.

Osobine lava:

SnagaKreativan, velikodušan, srdačan, strastven, duhovit
SlabostTvrdoglav, egocentričan, arogantan
Lav voliOdmor, skupe stvari, zabavu, divljenje
Lav ne voliDa ga ne primećuju, da ga ignosrišu, tešku realnost
ElementVatreni
VladarSunce
KompatibilnostVodolijaBlizanac
BojaŽuta, narandžasta, zlatna
DanNedelja
Srećni brojevi1, 3, 10, 19
Subscribe
Notify of
guest

Napišite Vaše mišljenje

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Polja sa * je potrebno popuniti.

0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Would love your thoughts, please comment.x