Lav23.07. – 22.08.

Osobe u znaku lava obožavaju da se svet okreće oko njih, neretko upražnjavaju aroganciju. Istovremeno su živahni i nestašni, uživaju u pohvalama, ali kada im povredite ponos brišu Vas iz života.

Lavove je veoma lako zavoleti, oni poseduju sigurnost, neustrašivost, darežljivost bez prisustva lukavosti i loših namera. Zapravo, toliko su srdačni da lako možete zaboraviti na mane poput uobraženosti. Ili su nepažljivi i nemarni ili su uredni i pažljivi, nema sredine za njih.

Oni su velikodušni, optimistični i lako opraštaju, romantični u ljubavi, ambiciozni na poslu, verni prijatelji. Međutim, oseljiviji su nego što dozvoljavaju da se to primeti. Povučen lav ne postoji, postoji samo onaj koji u tišini čeka pravi trenutak da se popne na scenu.

Nije lako suprotstaviti se lavu koji svoju glavu uvek čvrsto drži uzdignutu, braneći dostojanstvo. Predstavlja se kao snob, ali nikada nije neiskren, dosadan. Ne gubi kontrolu, osim u ljubomori. Tu partner mora stalno da dokazuje svoju odanost kako bi lav bio miran.

Lav pripada elementu Vatra što ih čini da budu srdačni i zaljubljeni u život. Koriste svoj um, preuzimaju inicijativu i u najkomplikovanijim zadacima, smeju se i provode. Vladar lavova, Sunce, utiče na to da su oni u stalnom podizanju ega, svesni želja i sebe lako nalaze ono što im je potrebno, ponekad zanemarivajući druge u potrebi za ličnim dostignućima.

 Osobine lava:

Snaga

Kreativan, velikodušan, srdačan, strastven, duhovit

Slabost

Tvrdoglav, egocentričan, arogantan

Lav voli

Odmor, skupe stvari, zabavu, divljenje

Lav ne voli

Da ga ne primećuju, da ga ignosrišu, tešku realnost

Element

Vatreni

Vladar

Sunce

Kompatibilnost

Vodolija, Blizanac

Boja

Žuta, narandžasta, zlatna

Dan

Nedelja

Srećni brojevi

1, 3, 10, 19

 


Recenzije (0)

Napišite recenziju

:
               

Tagovi: lav, horoskop


Prijava za Newsletter

Prijavite se za newsletter i pratite omiljene teme.

Vaše ime

E-mail adresa

Hvala Vam na prijavi za Newsletter.
Već ste prijavljeni za newsletter.