Jarac22.12. – 19.01.

Jarac ima jednu urođenu osobinu – pesimizam. U jednom momentu se penje ka vrhu, u drugom žalosno luta. Uvek je ozbiljan, melanholičan i drži se oštre discipline, iako želi da se oslobodi toga. Često izbija kompleks više vrednosti. Jarac izgleda staromodno i voli tamne boje.

Iako jarac deluje bezopasno, zapravo je žilav, jak i tvrdoglav i gotovo uvek dobije bolje poslove od svih onih koji misle da on ne vredi. On nikada ne odustaje, spreman je da guta uvrede radeći mirno i strpljivo.

Jarčevi su izdržljivi, spretni i ozbiljni, istovremeno puni samopouzdanja sa skrivenim osećajem manje vrednosti. Vole društvena okupljanja, ali su uvek posmatrači koji se dive drugima. Iako godinama mogu lutati bez napretka, iznenada mogu doći do vrha.

Osobe u ovom znaku poštuju autoritete i tradiciju. Umeju da se prilagode i poštuju prednost drugih, ali na kraju oni su ti koji stignu prvi. Kratko mogu pogledati u prošlost i neuspeh, ali uvek nastavljaju dalje. Njih gotovo nikada ne zanimaju tuđe stvari i ne bave se ogovaranjem.

Jarac čuva prošlost, štiti sadašnjost i gradi budućnost. Često ne ume da održi ravnotežu između emocija i ambicija, pa zato ostaje usamljen, ali kod njega uvek dolaze bolja vremena.

Jarac pripada elementu Zemlje, pa je često tvrdoglav i ne prihvata druge perspektive pogleda na svet. Fokusiran je na materijalno i ume to da iskoristi maksimalno. Staurn, vladar jarca, predstavlja sve vrste ograničenja. Jarac bi trebao da nauči da oprosti, kako bi mu život bio lepši.
Osobine Jarca:

Snaga

Disciplinovan, odgovoran

Slabost

Ne oprašta, u sve se razume

Jarac voli

Porodicu, muziku, tradiciju, kvalitet

Jarac ne voli

Sve što je u trendu

Element

Zemljani

Vladar

Saturn

Kompatibilnost

Bik, Rak

Boja

Braon, crna

Dan

Subota

Srećni brojevi

4, 8, 13, 22

 


Recenzije (0)

Napišite recenziju

:
               

Tagovi: jarac, horoskop


Prijava za Newsletter

Prijavite se za newsletter i pratite omiljene teme.

Vaše ime

E-mail adresa

Hvala Vam na prijavi za Newsletter.
Već ste prijavljeni za newsletter.