Rak21.06. – 22.07.

Osobe u znaku raka odlikuje promena raspoloženja i emocija. Rak uvek ostaje isti bez obzira na to kroz koliko emocionalnih stanja prolazi. Njega je lako prepoznati, iznutra je mek, nežan, osetljiv i srdačan, a spolja tvrd i čvrst.

Rak je pouzdan i snalažljiv, ali često nije ni svestan svoje snage. On je uvek tu kada Vam treba, otvorenog srca, pun zaštite i pažnje. Jednostavno on brine o drugima.

Rakovi su privrženi, odani i osetljivi u ljubavi. Čuvaju emocije pažljivo i retko dozvoljavaju strasti da ih obuzme. U stalnoj su potrazi za osobom koja je nežna, iskrena i pažljiva. Ljubomoru će vešto skrivati iz maske ravnodušnosti. Ovo je romantičan tip naklonjen porodici.

Rakovi skupljaju uvrede, čuvaju ih u tajnosti, a na Vama je da otkrijete šta ste uradili. Nekada je teško prihvatiti njegov pesimizam, strahove. Lako može pasti u depresiju iz koje se teško izvlači, i nikada se ne prepušta previše kako ne bi bio povređen. Voli da se šali i smeje, tako da se ne vide strahovi koji u njemu vladaju.

Ovaj znak pripada Vodenom elementu, pa se tako vođeni emocijama i srcem ponekad ne uklapaju u svet oko sebe. Mesec, vladar raka, produbljuje unutrašnje misterije i emocije koje su van Rakove kontrole.
Osobine Raka:

Snaga

Maštovit, uporan, lojalan, emocionalan, saosećajan

Slabost

Pesimističan, neraspoložen, nesiguran

Rak voli

Umetnost, opuštanje u prirodi, pomoći voljenima

Rak ne voli

Strance, previše otkrivanja ličnog života

Element

Vodeni

Vladar

Mesec

Kompatibilnost

Jarac, Bik

Boja

Bela

Dan

Ponedeljak, četvrtak

Srećni brojevi

2, 3, 15, 20

 


Recenzije (0)

Napišite recenziju

:
               

Tagovi: rak, horoskop


Prijava za Newsletter

Prijavite se za newsletter i pratite omiljene teme.

Vaše ime

E-mail adresa

Hvala Vam na prijavi za Newsletter.
Već ste prijavljeni za newsletter.