Bik20.04 – 20.05.

Bik je znak koji je veoma veran i pouzdan, jednom kada stvori odnos, teško ga raskida. Ukoliko imate bika u životu, uvek možete računati na njega. Bik jednom kada donese odluku teško je menja. Drži reč, ispunjava obećanje i čvrsto hoda po zemlji. Bik je zemljani element i upravo iz toga dolazi njegov utemeljen, zaštitnički i ralističan pogled na svet, kao i ljubav prema novcu i udobnosti.

Njegove vrednosti su jasne – dobar život, zato se teško upušta u akciju “Jednom se živi”. Njega je teško uzdrmati i ništa mu ne ispada iz ruku. Dugo može održavati balans u svom životu, ali kada izgubi kontrolu ruši sve pred sobom.

Osobe u znaku bika retko dolaze u agresivna stanja, jer ne dozvoljavaju da ih nešto uzdrma. Neretko su previše tvrdoglavi i nepopustljivi, uzaludno je truditi se promeniti njihovo mišljenje.

Bik je najstrpljiviji i najpouzdaniji znak, može podnositi emocionalni i psihički teret godinama, da se ne požali. Crpi nepresušni izvor snage kako bi sve podneo bez pogovora. Odanost i vernost u porodičnim, emotivnim i prijateljskim odnosima su toliko čvrste, da je ponekad neshvatljivo.

Ovo su uglavnom porodični ljudi, uživaju u toplini doma i porodice. Takođe, ljubitelji su prirode, pa gde god ih život odveo, uvek će imati parče zemlje samo za njih i daleko od svega. Uvek odgovoran, posebno u poslu, ništa ne prepušta slučaju i sve zadatke završava temeljno. Trudi se da sebi i svojim voljenim osoba obezbedi ugodan život.

Venera, planeta ljubavi, lepote, zadovoljstva i zahvalnosti, vlada ovim znakom. Ona mu daje odlučnost, kreativnost, odanost i ljubav, ne vole promene i zavisni su od ljudi. Međutim, oni su ti koji će u nezdravim situacijama biti glas razuma.
Osobine Bika:

Snaga

Strpljiv, pouzdan, odgovoran, praktičan, stabilan, posvećen

Slabost

Posesivan, tvrdoglav

Bikovi vole

Romansu, muziku, rad rukama

Bikovi ne vole

Komplikacije, nagle promene, nesigurnost

Element

Zemljani

Vladar

Venera

Kompatibilnost

Rak ,Škorpija

Boja

Zelena, roze

Dan

Ponedeljak, petak

Srećni brojevi

2, 6, 9, 12, 14

 


Recenzije (0)

Napišite recenziju

:
               

Tagovi: bik, horoskop


Prijava za Newsletter

Prijavite se za newsletter i pratite omiljene teme.

Vaše ime

E-mail adresa

Hvala Vam na prijavi za Newsletter.
Već ste prijavljeni za newsletter.