
Vitamin B5 se nalazi u velikom broju namirnica, međutim, isti se gubi prilikom prerade hrane.
Najbolji izvori vitamina B5 su pivski kvasac, kukuruz, hleb, žitarice od celog zrna, sočivo, mahunarke, soja, semenke suncokreta, kikiriki, karfiol, grašak, kelj, brokoli, slatki krompir, paradajz, žumance, govedina, piletina, ćuretina, jastog, losos i avokado.
Cela neprerađena žitarica, sveže meso i povrće, sadrže više pantotenske kiseline od rafinisane, konzervisane i smrznute hrane.
Vitamin B5 se, takođe, može naći u multivitaminima i B kompleks-u, ili zasebno pod nazivom pantonenska kiselina i kalcijum pantotenat. Dostupan je u mnogim oblicima, uklučujući tablete i kapsule.

Raznovrsnom ishranom unosite dovoljno vitamina B5, što znači da suplementacija nije potrebna.