Top 5 knjiga koje svaki preduzetnik treba da pročitaPreduzetništvo se može predstaviti kao pokretanje i vođenje sopstvenog biznisa. Preduzetnik je osoba koja, osim što pokreće i vodi neki posao, ima potrebu da unapređuje sebe i sve oko sebe, vodi zadatke, efikasno rešava probleme i zadovoljava potrebe na tržištu koje se konstantno menjaju.

Preduzetnicima je potrebno iskustvo, organizacione sposobnosti i stručne literature iz kojih će dobiti potrebno znanje. To znanje mogu da dobiju i iz određenih knjiga koje sadrže savete i iskustva nekih od najuspešnijih preduzetnika ikad.

 

Predstavićemo vam top 5 knjiga koje svaki preduzetnik treba da pročita


“Bogati otac siromašni otac” - Robert Kiosaki

Ova knjiga će Vam na praktičan način pokazati koliko je važna finansijska pismenost i kontinuirani rast i razvoj.

Medote, koje ćete ovde naći, će Vas inspirisati da razmislite o finansijskim potezima koje ste napravili do sad, promenite način poslovanja i povećate zaradu za bolji život. Ova knjiga Vas može navesti da prestanete da radite za novac i pustite novac da radi za Vas.

 

“Obogatite se radeći 4 sata nedeljno” - Timoti Feris

Ovde možete naučiti kako da ostvarite svoje snove i živite luksuzno, kroz jednostavne korake. Možete otkriti kako i šta da radite od kuće, odnosno, sa bilo kog mesta na planeti. Saznaćete kako da putujete jeftino, čak i po nekoliko meseci, a da ne napuštate posao.

Ukoliko volite da živite zanimljivim i luksuznim životom, ovo je prava knjiga za Vas.

 

“Od nule do jedan” - Piter Til, Blejk Masters

Ova knjiga će Vam pružiti ideje o tome kako da plasirate nešto novo i vredno u savremenom svetu. Piter Til je osnivač nekoliko odličnih kompanija, a u knjizi pokazuje kako je to postigao.

 

“48 zakona moći” - Robert Grin

Ideja ove knjige nije da pokaže kako doći do moći, već kako prepoznati kada i kako drugi pokušavaju da ovladaju našom svakodnevicom.

Upoznaćete 48 jasno objašnjenih zakona i sve ljude koji su se tokom života dotakli moći, a svako od njih Vas može naučiti o nekoj temi, autentičnoj njihovom iskustvu.

 

Najbogatiji čovek vavilona - Džordž S. Klejson

Ova knjiga sadrži suštinu ličnog bogatstva, sadrži tajne za ostvarivanje ambicija i želja.

Saznaćete kako da steknete, čuvate i upravljate novcem na način da novac radi za Vas.

 Ako ne želite da radite u sistemu i želite da novac radi za Vas, ova jesen je pravo vreme da pročitate savete ljudi koji su svoje iskustvo gradili na putu ka moći i uspehu.

Recenzije (0)

Napišite recenziju

:
               

Tagovi: preduzetništvo, biznis, knjige, uspeh, moć, novac


Prijava za Newsletter

Prijavite se za newsletter i pratite omiljene teme.

Vaše ime

E-mail adresa

Hvala Vam na prijavi za Newsletter.
Već ste prijavljeni za newsletter.