Kako promena mesta utiče na motivaciju i inspiraciju?Danas, veliki broj ljudi praktikuje rad od kuće. To nosi veliki broj prednosti kada je u pitanju vreme, prevoz i koncentracija.

Međutim, kada pitate osobe, koje su prešle na rad od kuće, da li svakodnevno obavljaju svoj posao maksimalno produktivno, većina će reći da to baš i nije slučaj.

Pisali smo već o motivaciji, kao i o načinima da motivišete sebe. Potrebno je da svakodnevno utičete na to da Vaše okruženje radi za Vas. Postoje mnoge metode kojima ćete povećati produktivnost i namamiti inspiraciju.

 

Uticaj mesta

Ajde sada da se pozabavimo promenom mesta. Uzećemo u obzir da svako od nas ima druge obaveze, ali i prioritete.

Međutim, gde god radili, imamo pravo da sebi napravimo ugođaj, jer to donosi benefite, kako nama, tako i firmi za koju radimo ili poslu koji vodimo.

 

Odlazak na par dana negde, gde ćete raditi i uživati, istovremeno, može da poboljša Vašu motivaciju do te mere da nas ista drži i po povratku kući.

Ako se poklopi da to bude mesto koje volite ili na koje ste planirali da odete, tim bolje. Svaki detalj novog mesta za rad će Vas zainteresovati i vrlo verovatno napraviti novu ideju koju ćete primeniti.

Prošetajte pre posla, onako opušteni i uživajte u drugačijem vazduhu novog mesta. Mi smo sigurni da će Vas nešto inspirisati, bilo da se bavite umetnošću ili Vam jednostavno treba inspiracija da nastavite posao.

Nije bitno čime se bavite, u biti čoveka je da uvek okusi nešto novo - novo iskustvo, energiju, novog sebe.

 

 Istrošeni i naviknuti na jedno okruženje, godinama, ne činite ništa dobro ni sebi, ni drugima. Odmor je veoma bitna stvar, pa čak i kada radite.

Svaki put kada odete negde, sami ili u društvu najbližih, zavolećete svoj dom više.

Recenzije (0)

Napišite recenziju

:
               

Tagovi: motivacija, inspiracija, posao


Prijava za Newsletter

Prijavite se za newsletter i pratite omiljene teme.

Vaše ime

E-mail adresa

Hvala Vam na prijavi za Newsletter.
Već ste prijavljeni za newsletter.