Ulje za bradu

Ulje za održavanje brade je veoma popularno danas, pa tako svaki muškarac, bilo pušta bradu ili je već ima, želi ovaj proizvod u svojoj kolekciji.

Ulje za bradu predstavlja kombinaciju baznih i eteričnih ulja.

Bazna ulja su bogata vitaminima i antioksidantima. Imaju veliku primenu u nezi tela, ali i velike benefite za rast brade i zdravu kožu ispod nje. U bazna ulja spadaju kokosovo, ricinusovo, arganovo i još mnogo drugih ulja.

Eterična ulja su zadužena za jedinstven miris. Osim divnih mirisnih nota, imaju blagotvorna dejstva na mušku bradu.

Za šta se koristi ulje za bradu?


Na prvom mestu, ulje za bradu se koristi zbog higijene i zdravlja. Kao što kosu tretirate svakodnevno, tako je potrebno i bradu održavati kako bi bila hidrirana, kvalitetna i zdrava.

Prirodna ulja dlake spiraju se nakon kupanja, ali i isušuju zbog raznih vremenskih uslova, pa ulje za bradu nadkonađuje sve što je potrebno kako bi brada bila zdrava i izgledala sjajno i uredno.

Prirodna ulja su normalna i potrebna našoj dlaci, pa se preporučuje da se kao nadoknada biraju najkvalitetnija ulja napravljena od prirodnih sastojaka, da bi efekat bio maksimalan. Korišćenjem kvalitetnih prirodnih ulja obezbedićete bradi zdrav i zavidan sjaj, istovremeno čuvajući kvalitet i zdravlje kože i dlake.

Neke od prednosti koje donosi ulje za bradu:


Hidrira dlaku brade
Hidrira kožu bez začepljivanja pora
Regeneriše kožu ispod brade
Sprečava svrab
Sprečava iritaciju
Sprečava pojavu peruti
Jača koren dlake
Sprečava pucanje dlake
Održava bradu mekom
Obezbeđuje uredan izgled

Kako se koristi ulje za bradu?


Prvo zapamtite: Ne nanosite previše ulja na bradu kako ona ne bi bila masna i slepljena. Nekoliko kapi je sasvim dovoljno!

Broj kapi koji vam je potreban zavisi od dužine Vaše brade, pa tako za malu bradu je nekada dovoljna samo jedna kap, dok kod dugih brada taj broj može doći do sedam ili osam kapi.

Na samom početku ulje rastrljajte u rukama, zatim lagano utrljajte na bradu i kožu ispod nje. Bilo bi savršeno da kvalitetnom četkom za bradu stilizujete tako nauljenu bradu u pravcu njenog rasta.

Takođe, ulje se nanosi na čistu i prosušenu/suvu bradu.

Pre nego što krenete u potragu za savršenim uljem za Vas, zapamtite da ne morate kupovati preskupe bočice baznih i aromatičnih ulja.

Umesto toga možete kupiti jedno kvalitetno ulje koje je napravljeno specijalno za negu Vaše brade. To su ulja koja se sastoje od odličnih mešavina baznih i eteričnih ulja, koja savršeno mogu da postignu efekat koji očekujete.

Jednostavno je, Vaša brada može izgledati savršeno uz primenu ovih saveta i redovno održavanje!

Subscribe
Notify of
guest

Napišite Vaše mišljenje

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Polja sa * je potrebno popuniti.

0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Would love your thoughts, please comment.x