Vaga23.09. – 22.10.

Vaga je puna ljubaznosti i šarma, može se reći da je lenja. Međutim, vaga ili radi do koske ili ne radi ništa. Savršeno zna kako i kada da odmori i da se zabavi, jer zna da joj je potreban adekvatan odmor nakon perioda teškog rada.

Iako vage tačno znaju šta prija njihovom organizmu, ponekad ne uspevaju da drže emocionalnu i psihičku ravnotežu, pa često dolazi do naglih promena raspoloženja. Sve u svemu, osobe u znaku vage su pune različitih emocija.

A zašto je to baš tako? Pa one su u stalnom procesu vaganja. Možda izgledaju neodlučno, ali njima treba dosta vremena da sagledaju situaciju i njene strane. Svojim tempom neće odustati od cilja, jer im je volja prilično jaka.

Vage su inteligentne, otvorenog duha i dubokih osećanja, uvek se ponašaju prirodno. Iako vole ljude, velika društva im ne prijaju. Stalno su u potrazi za savršenstvom u njima i oko njih, što ih dovodi do razočarenja.

Osobe u ovom znaku izbegavaju konflikte, spremne su na svaki kompromis na putu svog cilja. One su oprezne i nikad ne donose ishitrene odluke. Vagama je veoma važna ljubav i nikada ne gube interesovanje za stvari koje su za nju vezane.

Vaga pripada vazdušnom elementu što joj daje intelekt i oštar um, inspirisane su knjigama, diskusijama i ljudima koji znaju šta treba da kažu. Venera, kao vladar ovog znaka, čini vage velikim ljubavnicima i uživaocima umetnosti.
Osobine Vage:

Snaga

Ljubazna, poštena, druželjubiva

Slabost

Samosažaljiva, neodlučna, izbegava sukobe

Vaga voli

Prirodu, nežnost, harmoniju

Vaga ne voli

Nepravdu, nasilje

Element

Vazdušni

Vladar

Venera

Kompatibilnost

Ovan, Strelac

Boja

Roze, zelena

Dan

Petak

Srećni brojevi

4, 6, 13, 15, 24

 


Recenzije (0)

Napišite recenziju

:
               

Tagovi: vaga, horoskop


Prijava za Newsletter

Prijavite se za newsletter i pratite omiljene teme.

Vaše ime

E-mail adresa

Hvala Vam na prijavi za Newsletter.
Već ste prijavljeni za newsletter.