Orasi i med za potenciju

Orasi i med se koriste kao afrodizijak još od davnina. Takođe, stari Rimljani su to koristili u obredima plodnosti.

Orasi i med su idealna kombinacija i poznato je da ova hrana ima pozitivne efekte na seksualno zdravlje, seksualni život i potenciju.

Orasi su bogati biljnim proteinima i prepuni su korisnih supstanci za seksualno zdravlje. Oni imaju vitamine B1, B2A, E, F. Takođe, orasi sadrže cink koji utiče na razvoj sperme, normalnu aktivnost prostate i seksualnu aktivnost.
Pošto su orasi toliko efikasni za muškarce, preporučuje se 3-4 oraha dnevno, ali za potenciju najdelotvorniji su u kombinaciji sa medom.

Med podstiče proizvodnju testosterona kod muškaraca. Bor, mineral koji se nalazi u medu, učestvuje u upotrebi estrogena kod žena.
Takođe, med je lek za probleme sa erekcijom. Neke studije su dokazale da tri kašike meda povećavaju nivo azotnog oksida, to je hemikalija koja je pronađena u krvi muškarca tokom seksualnog uzbuđenja.

Recept

Potrebno je u tegli izmešati jednaku količinu meda i oraha. Kako bi ste bili sigurni da ste pojeli jednaku količinu svakog dana, možete da sameljete orahe, jer će se tako bolje izmešati.

Ukoliko Vam je lakše, napravite veću količinu.

Najbolje je da konzumirate tri puta dnevno po jednu kašiku. Prva neka bude čim se probudite, a ostale pola sata pre jela.

Subscribe
Notify of
guest

Napišite Vaše mišljenje

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Polja sa * je potrebno popuniti.

0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Would love your thoughts, please comment.x