Blizanci21.05. – 20.06.

Blizanac je radoznao, nemiran, nervozan i vedar. Blizanac često može biti površan, jer nema strpljenja za detalje, ali brzo može doći do suštine.

Blizanac ima dvostruku prirodu, na jednoj strani je veoma vedar i u njegovom društvu ne može biti dosadno, sa druge strane često plače u samoći. Odlika blizanca jeste dve različite ličnosti koje se menjaju u toj meri da nekada ne možete oceniti na čemu ste sa njima.

Osobe u znaku blizanca danas mogu biti tu, a već sutra daleko. One menjaju mišljenje brzo, kao i sve drugo u životu. Uvek okruženi ljudima, ali najdublje emocije dele samo sa svojom drugom stranom ličnosti. U stanju su da odbace nešto dragoceno zbog nove avanture, iako posle žale zbog svoje odluke. Pogrešno je zadržavati blizanca na jednom mestu, jer će on veoma lako otići.

Blizanci ne funkcionišu sa staromodnim ljudima ili onima koji teško donose odluke. Oni tačno znaju gde su i šta žele, iako ih to ponekad kratko drži. Inteligencija ih stavlja daleko ispred drugih znakova zodijaka.

Da biste osvojili blizanca morate igrati njegovim tempom. Morate biti nepredvidivi, jer ove osobe žele zanimljivu i pametnu osobu pored sebe. Iako su veliki romantičari, često mogu biti nepouzdani. Stalna želja za promenom retko ih zadrži na jednom mestu. Međutim, kada nađu osobu koja im potpuno odgovara, mogu biti verni partneri.

Blizanac pripada elementu Vazduh i on je zemlji stran. Merkur je vladar ovog znaka, predstavlja komunikaciju i kretanje.
Osobine Blizanca:

Snaga

Nežan, radoznao, privržen, prilagodljiv

Slabost

Nervozan, neodlučan

Blizanci vole

Kratka putovanja, muziku, knjige

Blizanci ne vole

Samoću, zatvorenost, rutine

Element

Vazdušni

Vladar

Merkur

Kompatibilnost

Strelac, Vodolija

Boja

Svetlo zelena, žuta

Dan

Sreda

Srećni brojevi

5, 7, 14, 23

 


Recenzije (0)

Napišite recenziju

:
               

Tagovi: blizanci, horoskop


Prijava za Newsletter

Prijavite se za newsletter i pratite omiljene teme.

Vaše ime

E-mail adresa

Hvala Vam na prijavi za Newsletter.
Već ste prijavljeni za newsletter.